vrijdag 2 oktober 2020

Concertgebouw Kamerorkest met Rosanne Philippens

AVROTROS Vrijdagconcert

Rang 1
€ 39,75
€ 31,80

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Concertgebouw Kamerorkest
Rosanne Philippens viool

programma

Aanvangstijden: 18:30 en 21:00 uur

Dvořák Romance voor viool en orkest
Ravel Tzigane
Tsjaikovski Serenade

locatie
vrijdag 2 oktober 2020

Concertgebouw Kamerorkest met Rosanne Philippens

AVROTROS Vrijdagconcert

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) vindt dit concert op twee tijdstippen plaats: om 18:30 en om 21:00 uur. Ook is het programma gewijzigd. Kaartkopers worden hierover geïnformeerd. 

Rosanne Philippens studeerde summa cum laude af aan het conservatorium. Vervolgens veroverde ze stap voor stap de internationale podia met haar uitzonderlijke talent. Ze staat erom bekend dat ze graag van de gebaande paden afwijkt, én ze treedt veelvuldig op als kamermusicus. Wij weten het zeker: met de relatief kleine bezetting van het Concertgebouw Kamerorkest zal ze de Grote Zaal deze avond helemaal veroveren. Ravels Tzigane vertolkte Rosanne Philippens al op haar debuutalbum uit 2013, en ze beheerst de karakteristieken van de Hongaarse zigeunermuziek dan ook tot in de puntjes.

Uw bezoek
Tijdens dit concert volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen u graag! Maar: alles is anders is coronatijd, zo ook uw bezoek aan ons. Dit concert heeft geen pauze. Het pauzedrankje wordt voorafgaand aan het concert geschonken, en mag mee de zaal in. Lees op deze pagina meer over onze maatregelen.