Comedyhuis ComedyCloud - TivoliVredenburg
Naar agenda
donderdag 23 maart 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Comedyhuis ComedyCloud

14.00

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
Bas Birker
Wilko Terwijn
Ronald Smink
aanvang
20:30
zaal open
20:00
Comedyhuis ComedycloudCloud Nine

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar Comedy Cloud in de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg: Cloud Nine! Comedy Cloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte! Deze editie treden Ronald Smink, Bas Birker en Wilko Terwijn op. Ook wordt er een DVD opname gemaakt van Ronald Smink. 

Wilko Terwijn is een ras echte Amsterdammer en één van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma`s en werden zijn comedy programma`s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij  te zien op RTL 4  in de Grote improvisatie show. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom. 

Bas Birker is een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd 1 brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend. 

Ronald Smink is een vlees geworden stripfiguur. Deze Fries woonachtig in Groningen is met zijn comedy volledig out of the box. In combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd.

Wellicht vind je ook interessant

vr 28 sep 2018

Her Majesty

The Very Best of CSNY

vr 2 mrt 2018

The Boxer Rebellion

Uitverkocht
di 29 mei 2018

Marco Borsato

Thuis

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord