donderdag 30 december 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Hassan El Rahaui en Wouter Monden

20:00
zaal open
20:45
aanvang
22:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 16,55
€ 12,55

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

programma

Hassan El Rahaui (MC)
Wouter Monden
Burga Gedik
Roel C. Verburg

locatie
donderdag 30 december 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Hassan El Rahaui en Wouter Monden

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Hassan El Rahaui (MC)
Hassan El Rahaui is een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-wereld! Met zijn charme en talent won Hassan in 2016 de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein cabaret festival en behaalde in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.” In zijn eerste avondvullende cabaretprogramma vertaalt Hassan zijn turbulente leven naar goede verhalen vol scherpe humor. In geuren en kleuren schotelt hij zijn levenservaringen voor met hier en daar een maatschappijkritische noot.

Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was ook de publieksopwarmer voor Tv-programma's als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.

Burga Gedik
Bugra Gedik is een stadsjongen die zijn mond niet kan houden. In 2014 vond hij zijn heil in de stand-up en sindsdien spuwt hij zijn trant comedy: rauw en introspectief met een filosofisch randje. Bugra (met een stille ‘g’) is opgegroeid in Amsterdam-West tussen Turken en tokkies en geschoold in Zuid tussen Vespa’s en kakkers. Doe daar zijn perverse studentenleven bij en je krijgt een beeld van deze brutale cabaretier. In mei 2017 won Bugra de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival. Hij is vooral vaak te vinden in Toomler.

Roel C. Verburg
Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij o.a. op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal en Comedyclub Katendrecht. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

vr 8 jul 2022

John Cleese

The Last Time To See Me Before I Die

di 4 okt 2022

Jimmy Carr

Terribly Funny tour

wo 23 mrt 2022

The Umbilical Brothers

Australisch komisch duo