Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Daan van der Hoeven
Andries Tunru
Thijs kemperink
Martijn Kardol

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

ComedyCloud

met Daan van der Hoeven, Andries Tunru, Thijs Kemperink en Martijn Kardol

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Martijn Kardol
Als cabaretier beleefde Martijn een ware kickstart. Na de publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival 2014, won hij alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. En vervolgens ook nog de jury,- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival met zijn programma 'Jongensboek'. Allemaal in één seizoen. Martijn is een makkelijke prater en trekt daarmee bij elke zaal aan de lachspieren.

Daan van der Hoeven
Daan van der Hoeven (26-05-1988) staat als stand-up comedian bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn crowdwork is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen.
Daan treedt regelmatig op tijdens festivals zoals Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol. Ook was hij te zien op het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival.

Andries Tunru
Dat het Comedyhuis enthousiast is over Andries Tunru mag geen verrassing heten, want wie is dat niet? De man won in 2016 al de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en de jury- èn publieksprijs op het het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en sleepte in 2017 de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten in de wacht. En dat was nog voor hij voor een miljoenenpubliek bij-na De Slimste Mens op zijn naam schreef.
Andries brengt energie op het podium en laat grappen over ingewikkelde onderwerpen verraderlijk simpel klinken. Een comedian die elke zaal aan het lachen kan maken dus!

Talentspot:
Nieuw dit jaar tijdens de comedycloud is de talenspot. De talentspot is een beginnende comedian met veel talent en potentie, die we 5 minuten laten snuffelen aan het spelen voor een groot publiek.
Elke keer hebben we een ander talent die de kans krijgt. De programmering van de talentspot is in handen van Jeroen Pater organisator van het UICF en oprichter van Comedyhuis Utrecht.

Thijs kemperink
Sinds 2007 houdt Thijs zich bezig met stand-up comedy. Al vrij snel ontwikkelde hij een eerste avondvullend programma onder de naam 'Achteraf bekeken'. Daarmee introduceerde Thijs zich bij vele regionale podia en maakte hij kennis met de theaterwereld.
Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma's over alledaagse thema's verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Thijs tekende in 2013 een contract waarmee hij zich voor 10 jaar verbond aan het grootse festival van Nederland: de Zwarte Cross. Thijs is een comedian die elke zaal met zijn observaties naar zijn hand kan zetten.