Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz

ComedyCloud

Hans Gommer, Oscar Smit, Yunus Aktas en Arie Koomen

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Hans Gommer
Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Gommer is gevat, knuffelbaar, makkelijk in de omgang én…. gewoon f*ckin’ funny!

Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje op het podium als comedian, maar is vanwege zijn vermogen om met íedereen een praatje te kunnen maken ook een goede Master of Ceremonies of presentator. Ruige bikergang of deftig congres vol Captains of Industries: deze grappenmaker kan met iedereen een feestje bouwen.

Oscar Smit
Oscar Smit (1993) is een Utrechtse jurist en comedian. Een combinatie die zorgt voor slimme grappen over de actualiteit die staan als een huis. En omdat hij een van de hardstwerkende comedians van het Comedyhuis is, heeft ie ook nog eens elke show nieuw en verrassend materiaal. En daar worden wij en het publiek erg blij van!

Yunus Aktas
Yunus is een jonge, veelbelovende Turkse comedian uit Barneveld. In 2016 kwam Yunus Toomler binnenwandelen de thuishaven van de Comedytrain met het idee om eens dat hele stand-up comedy te gaan proberen waar hij zo veel over gehoord had. Hij viel meteen op door zijn bijzondere kijk op de wereld, die hij koppelt aan een gortdroge stijl. Het publiek was binnen de kortste keren om en ook Comedytrain viel als een blok voor de charmante Yunus. Yunus heeft grappige observaties en anekdotes waarin hij het absurde in het alledaagse naar boven weet te halen.

Arie Koomen
Arie Koomen bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal. Arie is een comedian die is absurdistisch hoogbegaafd

Zie ook

The Big Binge of Comedy

Utrecht International Comedy Festival

ComedyCloud

Edo Berger, Jeroen Pater, Patrick Meijer en Emiel van der Logt

The Big Binge of Comedy

Utrecht International Comedy Festival