Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Stefan Pop
Hans Gommer
Jeroen Leenders
Fuad Hassen

Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

ComedyCloud

met Stefan Pop, Hans Gommer, Jeroen Leenders en Fuad Hassen

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Hans Gommer
Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje als comedian, maar is ook een goede Master of Ceremonies, presentator en improvisatiecoach.

Stefan Pop

Stefan Pop (1985) liep als 15 jarige voor het eerst het podium op in comedy club Toomler, Amsterdam en niet lang daarna werd hij aangenomen als volwaardig Comedytrainlid.

Nu zijn we twee theaterprogramma’s, een boek, 10 jaar hoofdredactie van het tv programma Dit Was Het Nieuws en vooral drie televisie seizoenen schrijver en speler van zijn eigen bedachte sketchprogramma Klikbeet verder.
De teller van Klikbeet views online staat op dit moment al op 32 miljoen views. Dus de kans dat men Stefan van zijn sketches kent is tegenwoordig groter dan van zijn stand-up. En als u hem dan nog niet kan plaatsen, zijn daar zijn columns bij NPO Radio 2 tijdens Spijkers met Koppen nog.

Fuad Hassen
Fuad werd geboren in Asmara (Eritrea) en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen. In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-upodium, en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. "Fuad heeft bravoure en is een goede verteller" aldus de jury. Ook was hij een van de finalisten van Cameretten 2013.

Talentspot:
Nieuw dit jaar tijdens de comedycloud is de talenspot. De talentspot is een beginnende comedian met veel talent en potentie, die we 5 minuten laten snuffelen aan het spelen voor een groot publiek.
Elke keer hebben we een ander talent die de kans krijgt. De programmering van de talentspot is in handen van Jeroen Pater organisator van het UICF en oprichter van Comedyhuis Utrecht.

Jeroen Leenders
Jeroen Leenders is met zijn Jeroen Leenders Experience de meest psychedelische comedian in de Benelux. Elke show wordt er een deel geïmproviseerd waarmee hij samen met het publiek op ontdekkingstocht gaat in zijn eigen universum. Dat kan echt alle kanten op gaan, dus fasten your seatbelts, deze Belgische psychedelische ruimtereis wil je niet missen.