Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
donderdag 28 november 2019

ComedyCloud

Stand-up comedy

€ 16,55

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets
zaal open
20:00
aanvang
20:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

Regulier
€ 16,55
€ 12,55

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

programma

Thomas Smith,
Ronald Smink
Andries Tunru
MC Ruud Smulders

locatie
donderdag 28 november 2019

ComedyCloud

Stand-up comedy

€ 16,55

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg: Cloud Nine! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Het Comedyhuis heeft weer een heerlijke show klaarstaan voor de Comedy Cloud van donderdag 28 november.

Thomas Smith een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots,  vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Thomas Smith is een comedian die het flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Observatie, improvisatie, knipoog, waarheid en glijmiddel en dat vanavond in Utrecht.

Ronald Smink is het vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt  volledig out of the box dat in combinatie met een benig lijf  en elastieken gezicht zorgt dat hij een comedian is die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma`s getoerd door heel Nederland.

Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van cabaretfestival Cameretten, waar hij de persoonlijkheidsprijs won. Momenteel is Andries ook een van de comedians van het Het Comedyhuis in Utrecht.

MC Ruud Smulders. Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidie-aanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs. Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent, maar toch grappig is.