donderdag 28 oktober 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Arie Koomen en Adam Fields

20:00
zaal open
20:44
aanvang
22:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 16,55
€ 12,55

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

programma

Arie Koomen (headliner)
Jurg van Ginkel (MC)
Adam Fields
Johan van Gulik

locatie
donderdag 28 oktober 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Arie Koomen en Adam Fields

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Arie Koomen (headliner)
Arie Koomen bekend van Arie & Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafés, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi's en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal. Arie is een comedian die absurdistisch hoogbegaafd is.

Jurg van Ginkel (MC)
Jurg is een comedian die elke zaal op zijn kop kan zetten. Vaak wordt hij ingezet als MC omdat hij binnen een paar seconde de zaal om zijn vingers weet te binden. Jurg is ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis. De wereld die Jurg op het podium laat zien is een wereld waar iedereen wel in zou willen leven.

Adam Fields
Adam Fields komt oorspronkelijk uit Londen maar is nu woonachtig in Amsterdam. Adam is een comedian met jarenlange ervaring. Zijn typische Britse humor valt overal goed in theaters op festivals of op bedrijfsevenementen. Bij Adam krijgt iedereen tranen in de ogen van het lachen. Adam speelt door heel Europa van Parijs tot aan Barcelona van London tot aan Oslo, maar zijn vaste comedy-thuishonk blijft altijd nog het Comedy Café in Amsterdam.

Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is een fenomeen op het podium. Bij elke show van Comedytunes laat hij de zaal gieren van het lachen. Is het een grap over vogelgriep of zijn vader is de befkeizer is van de Heerengracht, een vakantie naar Bali……. Het liefste wil je dat Johan nooit meer ophoudt. Johan is een comedian die vaak te zien is in het Comedy Café Amsterdam.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

vr 8 jul 2022

John Cleese

The Last Time To See Me Before I Die

ma 28 mrt 2022

Bill Bailey

Muzikale comedy door Engelse comedian

do 25 nov 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Jeroen Leenders en Wilko Terwijn