Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Silvester Zwaneveld
Emiel van der Logt
Sjoerd Janssen
Marie Koet

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

ComedyCloud

met Silvester Zwaneveld, Emiel van der Logt, Sjoerd Janssen, Marie Koet

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Emiel van der Logt (MC)
Emiel van der Logt (’83) heeft een schurfthekel aan het schrijven van bio's, maar houdt daarentegen zielsveel van stand-up comedy. In 2011 doet hij mee aan een open podium en is meteen verslaafd. Na het behalen van de finaleplaats van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten 2014 gaat hij solo de theaters in met zijn eerste avondvullend programma 'Stop met  huilen' (deze speelt hij zelfs in Jakarta), gevolgd door zijn tweede solo voorstelling 'Serieus?!'. Emiel heeft de kunst om de vinger op de zere plek te leggen, maar dat je dan toch keihard begint te lachen. Koop tickets en ontdek deze topper!

Sjoerd Janssen
Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt. Sjoerd is alles wat je nodig hebt op een comedy avond, hij is droog, raar en wereldvreemd!

Marie Koet.
Marie Koet (1996) is regular bij Comedyclub Haug. Naast dat ze veel in de club te zien is, speelde ze al op Lowlands, en dubbelde met Comedytrain-lid Kim Schuddeboom. Marie is niet alleen comedian, maar studeerde ook cum laude af in de filosofie en schreef teksten voor onder anderen De Speld en het satirische tv- programma Plakshot. Ze vertelt over filosofie, over daten, en over hoe ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden bij moet stellen.

Talentspot:
Nieuw dit jaar tijdens de comedycloud is de talenspot. De talentspot is een beginnende comedian met veel talent en potentie, die we 5 minuten laten snuffelen aan het spelen voor een groot publiek.

Elke keer hebben we een ander talent die de kans krijgt. De programmering van de talentspot is in handen van Jeroen Pater organisator van het UICF en oprichter van Comedyhuis Utrecht.

Silvester Zwaneveld
Silvester werd geboren op 3 november 1969 in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald. Hij is de eerste cabaretier die met een App de theaters in is gegaan. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en regisseert hij een aantal jonge theatermakers.