menu zoeken
Naar agenda
donderdag 27 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

ComedyCloud

Stand-upcomedy

16,50
line-up
Hans Gommer
Bas Birker
Jeroen Leenders
Destin Sleutel
Flunknarf
aanvang
20:30
zaal open
20:00
Regulier
€ 16,50
€ 12,50

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

locatie

Hard lachend het jaar uit met de Comedy Cloud in TivoliVredenburg op donderdag 27 december

De leukste manier om de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw te overbruggen, is in TivoliVredenburg in Utrecht tijdens de allerlaatste Comedy Cloud-show van dit jaar op donderdag 27 december. Met voor deze extra speciale avond een extra feestelijk line-up.

In de eerste helft zie je Bas Birker. Hij woont al jaren in België en komt met grof geschut: oftewel, grappen over domme Belgen, goedkope Nederlanders en alles ertussenin. Niks is heilig en alles lijkt makkelijk als Bas Birker het doet. Dus ga er lekker voor zitten.

Ook in de eerste helft: Destin Sleutel. Altijd al de clown van de klas, en eigenlijk nergens op zijn plek tot hij het podium opstapte. Want Destin is een natuurtalent. Iemand die met zijn volmaakt relaxte stijl de lachers altijd meekrijgt. Verwacht geestverruimende grappen van een van de grootste comedytalenten van dit moment.

In de tweede helft geven we de show helemaal over aan de improvisatiecomedy van Flunknarf. Deze jongens en meiden verzinnen een hele show voor je ogen mét suggesties uit het publiek. En dat doen ze goed. Het is niet voor niks dat Flunknarf op het Utrecht International Comedy Festival een bomvolle Pandora-zaal helemaal plat speelde. En dat trucje gaan ze op 27 december nog even dunnetjes overdoen.

De avond staat onder leiding van de enige comedian die tegelijkertijd Sinterklaas én de Kerstman kan spelen terwijl hij als portier werkt: 'Mr. Utreg' Hans Gommer. Hij zal als MC ervoor zorgen dat iedereen een heerlijk avondje beleeft.

Wellicht vind je ook interessant

vr 8 mrt 2019

Utrecht International Comedy Festival 2019 - Passe-Partouts

Zin om te lachen?

wo 3 apr 2019

Kevin Bridges

Schotse comedian

zo 10 feb 2019

The Bootleg Beatles

De beste Beatles-coverband ter wereld

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord