donderdag 26 november 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Silvester Zwaneveld en Kristel Zweers

geweest
20:00
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Silvester Zwaneveld
Felix Heezemans
Kristel Zweers MC
Jurg van Ginkel

locatie
donderdag 26 november 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Silvester Zwaneveld en Kristel Zweers

geweest

Deze avond gaat door onder de huidige coronamaatregelen. In zowel onze Cloud Nine als Pandora ontvangen we 30 bezoekers. Het programma is in beide zalen hetzelfde, maar in een andere volgorde.

Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Headliner Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Het afgelopen seizoen speelde Silvester weer samen met Arie in een best of voorstelling. Deze voorstelling knalde in meer dan 150 theaters in Nederland. Nu gaat Silvester weer solo, vanavond gaat nieuwe dingen try-outen voor  zijn nieuwe voorstelling. We zijn benieuwd!!!

Kristel Zweers (MC) een van de eerste Comédienne's van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma's heeft ze alle theaters van Nederland  gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama's. De afgelopen jaren was het rustig rondom Kristel. Ze trad ze voornamelijk op in het buitenland. Gelukkig is ze vanavond weer in Nederland om ons meer te nemen naar haar brede kijk op de wereld. De humor van Kristel is hard soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.

Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Dat gaat van plakjes kaas  t/m mensen op een cruiseschip. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven en dat maakt hem bijzonder.

Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet. Jurg is verder een van de oprichters van het Utrechtse Comedy collectief Het Comedyhuis.