Zaal open
Aanvang
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Celine Schrama
Dave Felida
Oscar Smit
Wilko Terwijn

Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

ComedyCloud

met Celine Schrama, Dave Felida, Oscar Smit en Wilko Terwijn

incl. servicekosten

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Oscar Smit
Oscar Smit (1993) is een Utrechtse jurist en comedian. Een combinatie die zorgt voor slimme grappen over de actualiteit die staan als een huis. En omdat hij een van de hardstwerkende comedians van het Comedyhuis is, heeft ie ook nog eens elke show nieuw en verrassend materiaal. En daar worden wij en het publiek erg blij van!

Dave Felida
Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dave is een uniek karakter binnen de Nederlandse comedy-scene. Kom zeker kijken want het soort comedy wat Dave Felida maakt wordt met uitsterven bedreigt, kom kijken nu het nog kan!

Celine Schrama
Het jonge veelbelovende talent Céline Schrama is finalisten van het Leids Cabaret Festival 2022. Celine is altijd die persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen. Haar hoge grapdichtheid en zelfspot zijn daarbij haar grootste troef; eerst zichzelf belachelijk maken, en dan … is het publiek aan de beurt.

Talentspot:
Nieuw dit jaar tijdens de comedycloud is de talenspot. De talentspot is een beginnende comedian met veel talent en potentie, die we 5 minuten laten snuffelen aan het spelen voor een groot publiek.
Elke keer hebben we een ander talent die de kans krijgt. De programmering van de talentspot is in handen van Jeroen Pater organisator van het UICF en oprichter van Comedyhuis Utrecht.

Wilko Terwijn
Het jaar loopt langzaam op zijn einde, het was een broeiend jaar 2023. Tijdens de Comedycloud komt Comedyhuis comedian Wilko Terwijn het allemaal in 30 minuten nog even samenvatten. Deze ras-Amsterdammer weet uit welk vaatje hij moet tappen. In het verleden werd onder andere zijn oudejaarsconference uitzonden door RTL5 en VeronicaTV. Helaas voor deze oudejaarsconference in de comedycloud geen oliebollen wel vuurwerk, daar zorgt Wilko wel voor.

Zie ook

Flunknarf

Supergroep van acteurs, comedians en cabaretiers brengen onvergetelijke improvisatie

Flunknarf

Supergroep van acteurs, comedians en cabaretiers brengen onvergetelijke improvisatie