donderdag 26 september 2019

ComedyCloud

Stand-up comedy

geweest
20:00
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Tobi Kooiman 
Jacob Spoelstra
Tom Sligting
Vincent Geers MC

locatie
donderdag 26 september 2019

ComedyCloud

Stand-up comedy

geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg: Cloud Nine! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Het Comedyhuis heeft weer een heerlijke show klaarstaan voor de ComedyCloud van donderdag 26 september.

Tobi Kooiman, comedian en wiskundige, doet op het podium verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren. Kooiman won o.a. het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, de Comedy Talent Award en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, met lovende juryrapporten.

Jacob Spoelstra is een comedian en een gortdroge Fries. Iets wat zeker bij ons in TivoliVredenburg gaat aanslaan. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. We zijn benieuwd!

Tom Sligting is al jaren een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam. Tom is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Tom neemt je mee op zijn ontdekkingstocht en laat je een wereld zien die je nog nooit eerder hebt gezien.

Vincent Geers speelt al meer dan twintig jaar als stand-up comedian in binnen- en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam en won in 2007 de jury- en de publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up (Comedy Central), Televizierringgala (NPO1) en the roast of Giel Beelen (Comedy Central).