Zaal open
Aanvang
Ongeplaceerd
Regulier
€ 17,05
Student
€ 13,05
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Ronald Smink
Kristel Zweers MC
Surprise act
Tim Kroezen

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

ComedyCloud

Ronald Smink, Kristel Zweers, Tim Kroezen en Surprise act

incl. servicekosten & garderobe

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Ronald Smink
Ronald Smink is een levend stripfiguur die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy dus.

Tim Kroezen
Tim Kroezen (Boxmeer, 1991) kwam voor zijn studie naar Utrecht en is er nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders, dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven.

Tim is dit jaar winnaar geworden van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Kristel Zweers
Kristel Zweers één van de eerste Comédienne`s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma`s heeft ze alle theaters van Nederland gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s. De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.

Suprise Act.
Om dit Comedyseizoen met een knaller af te sluiten hebben we vanavond een Suprise act.
Er is maar een manier om hier achter te komen, dus koop die tickets.

Zie ook

The Big Binge of Comedy

Utrecht International Comedy Festival

The Big Binge of Comedy

Utrecht International Comedy Festival

ComedyCloud

Edo Berger, Jeroen Pater, Patrick Meijer en Emiel van der Logt