Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Felix Heezemans
Tobi Kooiman
Wouter Monden
Raoul Heertje

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

ComedyCloud

Felix Heezemans, Tobi Kooiman, Wouter Monden en Raoul Heertje

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Felix Heezemans
“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Dat gaat van plakjes kaas t/m mensen op een cruiseschip. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven en dat maakt hem uniek. Felix is ook een vast gezicht van het Comedyhuis.

Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier en wiskundige én was finalist bij cabaretfestival Cameretten 2019, waar de jury zijn voorstelling ‘een waar feest voor de theaterbezoeker’ noemde en de mensen in de zaal hem beloonden met de Publieksprijs.

Op het podium doet hij verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Dat het publiek daar ongegeneerd doorheen lacht neemt hij op de koop toe.

Raoul Heertje
Raoul Heertje is de grondlegger van de Stand-up comedy in Nederland. De afgelopen jaren was hij veelvuldig te zien en te horen op radio en televisie. Zo was hij jarenlang een van de vaste panelleden van Dit Was het Nieuws. Raoul kijkt altijd met een kritische blik naar de hedendaagse maatschappij, en weet op elk podium dit humoristisch te vertalen. Raoul een Heertje een comedian die je een keer in je leven moet hebben gezien!

Zie ook

The Big Binge of Comedy

Utrecht International Comedy Festival

The Big Binge of Comedy

Utrecht International Comedy Festival