donderdag 25 november 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Jeroen Leenders en Wilko Terwijn

geweest
19:15
zaal open
20:00
aanvang
22:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Jeroen Leenders (headliner)
Wilko Terwijn (MC)
Jeroen Pater
Samir Fighil

locatie
donderdag 25 november 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Jeroen Leenders en Wilko Terwijn

geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Jeroen Leenders (headliner) behoort tot de grotere namen in de Belgische comedy-scene. Hij is ook de eerste Belg die officieel is toegetreden tot de Comedytrain. Zijn show The Jeroen Leenders Experience is keer op keer een groot succes.  Wanneer Jeroen meespeelt op de Comedytunes Comedynights is hij ook altijd de vaste headliner en keer op keer laat hij zien waarom hij dat is.

Wilko Terwijn (MC) is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treedt hij met grote regelmaat op in het land.

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland.  Zo behoorde hij onder andere  tot de Comedy Explosion.  Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Als mede-organisator en host van East Side Comedynight in Nijmegen, slaat Samir namelijk een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater gaan. Met succes: elke editie is tot nu toe stijf uitverkocht. Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

Zie ook

vr 8 jul 2022

John Cleese

The Last Time To See Me Before I Die

di 4 okt 2022

Jimmy Carr

Terribly Funny tour

ma 28 mrt 2022

Bill Bailey

En Route To Normal | Muzikale comedy door Engelse comedian