donderdag 24 september 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Wilko Terwijn en Arie Koomen

20:00
zaal open
20:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Vrije plaatskeuze
€ 16,55
€ 12,55

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

programma

Wilko Terwijn
Arie Koomen MC
Jacob Spoelstra
Edo Berger

locatie
donderdag 24 september 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Wilko Terwijn en Arie Koomen

Deze avond is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Wilko Terwijn is vanavond de headliner. De ras echte Amsterdammer is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch.  De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma`s en werden zijn comedy programma`s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij  te zien op RTL 4  in de Grote improvisatie show.  Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.TV

De MC  vanavond is niemand minder dan Arie Koomen. Arie Koomen is bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.

Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat zeker bij ons in Simplon gaat aanslaan.  Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. We zijn benieuwd!!! we zetten in TivoliVredenburg in ieder geval de Beerenburg  klaar voor deze droge fries.

Edo Berger is  een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Wekelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.

Zie ook

do 29 okt 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Bas Birker en Vincent Geers

do 26 nov 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Silvester Zwaneveld en Kristel Zweers

wo 6 jan 2021

Bill Bailey