donderdag 24 juni 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Fuad Hassen en Andries Tunru

20:00
zaal open
20:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Regulier
€ 16,55
€ 12,55

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

programma

Hans Gommer (MC)
Fuad Hassen
Andries Tunru
Vincent Geers

locatie
donderdag 24 juni 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Fuad Hassen en Andries Tunru

Deze avond gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

MC Hans Gommer
Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Gommer is gevat, knuffelbaar, makkelijk in de omgang én…. gewoon funny! Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje op het podium als comedian, maar is vanwege zijn vermogen om met íedereen een praatje te kunnen maken vanavond de Master of Ceremonie.

Fuad Hassen (headliner)
Fuad werd geboren in Asmara (Eritrea) en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen. In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium, en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. "Fuad heeft bravoure en is een goede verteller" aldus de jury. Inmiddels speelt Fuad veelvuldig door heel het land en daarnaast is Fuad ook een veelgevraagd presentator op diverse festivals.

Andries Tunru
Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Andries vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Denkt, draaft en doet. Je kent Andries van zijn columns op Radio 1, als finalist van De Slimste Mens of als kandidaat van Lingo. Of je kent hem nog niet. In dat geval: Andries Tunru studeerde af aan de Koningstheateracademie, dé cabaretopleiding van Nederland. Hij won de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten.

Vincent Geers
Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand-up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het Correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up (Comedy Central), Televizierringgala (NPO1) en The Roast of Giel Beelen (Comedy Central).

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

ma 28 mrt 2022

Bill Bailey

Muzikale comedy door Engelse comedian

di 4 okt 2022

Jimmy Carr

Terribly Funny tour

wo 23 mrt 2022

The Umbilical Brothers

Australische komische duo