Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
donderdag 24 januari 2019

ComedyCloud

Stand-upcomedy

geweest
zaal open
20:00
aanvang
20:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
line-up
Gerrie Smits
Paul London
Teun van den Elzen
Victor Luis van Es
Esther van der Voort
donderdag 24 januari 2019

ComedyCloud

Stand-upcomedy

geweest

Het nieuwe jaar is alweer een poosje bezig en dus is het tijd om even flink te lachen. En de beste plek om dat te doen is op donderdag 24 januari in TivoliVredenburg. Want het Comedyhuis zet ook voor deze editie van de ComedyCloud weer een stel geweldige comedians bij elkaar die jou zullen verbazen met de leukste grappen.

We beginnen met Gerrie Smits, een charmante Brabo die comedy leerde als protegé bij dé cabaretkoning van onder de rivieren: Leon van der Zanden. Smits brengt comedy met vaart en kan tijdens een show vol gas blijven geven en een zaal boeien.

Paul London begon met comedy toen hij op bezoek was in Nieuw-Zeeland en treedt inmiddels op in zijn moerstaal: Rotterdams. Verwacht lekker cynische grappen van een familieman die niet bang is af en toe over het randje te gaan.

Tussendoor komt supertalent Teun van den Elzen zijn debuut maken in TivoliVredenburg. Deze comedian is nog niet zo lang bezig maar maakte indruk bij het Comedyhuis met rake observaties over xtc en het datingleven van mannen én vrouwen.

En het Comedyhuis is erg blij dat Victor Luis van Es tijd kon vinden in zijn agenda om naar de ComedyCloud te komen om de show af te sluiten. Want Victor is een druk baasje sinds hij eind 2018 in premiere ging met zijn goed ontvangen show 'Stille Strijd'. In eerste instantie oogt Victor Luis van Es rustig, nonchalant en zelfverzekerd. Maar luister goed en je ontdekt een ontwapenende hoeveelheid kwetsbaarheid. Want Victor heeft zelf ook echt wel door dat hij niet aan het standaardplaatje van de Zuid-Amerikaanse macho voldoet. En dat vinden wij heel erg leuk. En wij niet alleen: Victor is de favoriete comedian van Javier Guzman en charmeerde de broek van Jeroen Pauw af op tv (figuurlijk dan he, anders zou het onsmakelijk zijn).

De avond staat onder leiding van Esther van der Voort. Zij zal als MC lief zijn waar het nodig is, en pijn doen waar het moet. Innemend en schattig, maar met een voorliefde voor een vieze mop op zijn tijd: da's Esther!