donderdag 23 januari 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy | English Edition

geweest
20:00
zaal open
20:30
aanvang
locatie
donderdag 23 januari 2020

ComedyCloud

Stand-up comedy | English Edition

geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg: Cloud Nine! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Het Comedyhuis heeft weer een heerlijke show klaarstaan voor de Comedy Cloud van donderdag 23 januari.

Kristel Zweers
Dutch comedian Kristel Zweers only started to perform in English after her move to Singapore in 2013. Leaving a successful Dutch comedy career behind ( incl. tv appearances and broadcasts of her shows) she was determent to make it all happen again. With success. Within a year she was touring Asia with performances in India, Sri-Lanka, Malaysia, Indonesia, China and Australia. In 2016 she performed her first english one-hour show “ LOST” at Fringeworld Perth.
The West Australian 2016: "Kristel Zweers is Lost in Perth but we found her @Fringeworld and so should you!"
It’s uncensored, unapologetic and unpredictable."
" The ruder she gets, the better it is."

Neil Robinson
Neil Robinson is een Canadese comedian die in Nederland woonachtig is. Zijn Engelstalige comedy show staat bol met herkenbare humor. Vele Nederlandse gewoontes en gebruiken moeten het ontgelden in zijn grappen en verhalen. In zijn comedy komt niet alleen de stoïcijnse buschauffeur maar ook de Nederlandse fietser aan bod. Ook over Koningsdag heeft comedian Neil Robinson een topverhaal klaar. Zijn performance van zijn Engelstalige comedy show is levendig en aanstekelijk.

Ro Campbell
Ro Campbell is een bekende comedian uit Australië. Sinds 2004 staat hij op de planken en speelt hij overal waar maar een podium staat. Er is geen continent waar hij niet heeft opgetreden.
Maar vanavond staat hij gewoon bij ons in de Cloud.

Soula Notos
Soula Notos is een stand up comédienne die al tijdje rondloopt in het comedy circuit. Zij is een vertrouwd gezicht bij vele Comedy Nights. Woonachtig in Utrecht en van Griekse afkomst. In haar comedy show refereert ze ook naar de Griekse cultuur en het verschil met onze Nederlandse gewoontes. Dit levert steevast hilarische observaties op.

Zie ook