donderdag 20 september 2018

ComedyCloud

Stand-upcomedy

geweest
20:00
zaal open
20:30
aanvang
programma

Berit Companjen
Al Lubel
Tobi Kooiman
Mark Waumans
Open spot

locatie
donderdag 20 september 2018

ComedyCloud

Stand-upcomedy

geweest

Er zijn hierbij alleen zitplaatsen beschikbaar, er is vrije stoelkeuze.

Fans van stand-up comedy van het hoogste niveau dienen zich op donderdag 20 september te melden bij de Comedy Cloud van TivoliVredenburg want daar gaat iets bijzonders gebeuren. Het Utrechtse stand-up comedycollectief het Comedyhuis haalt dan namelijk een bijzondere gast naar de Domstad: de Amerikaanse comedian Al Lubel, bekend van onder andere de David Letterman-show.

Onder comedyliefhebbers hebben de shows van Al Lubel een legendarische status. Deze Amerikaan maakt comedy zoals je dat eigenlijk nooit ziet: vol bizarre woordgrappen, rare gedachten en een hypnotisch gevoel voor ritme. Op het Utrecht International Comedy Festival 2018 was hij een van de meestgeliefde artiesten en speelde hij een bomvolle Cloud Nine-zaal helemaal plat. En dat trucje gaat hij op 20 september nog eens dunnetjes overdoen. Mis hem niet!

Naast Al Lubel zijn er nog meer toppers zoals Mark Waumans, de gevatte Amsterdammer die in 2017 finalist was tijdens Cameretten met zijn piekgave observaties over hipsters, het koningshuis en solliciteren. Ook komt wiskundige Tobi Kooiman van het Comedyhuis langs om met mathematische precisie het publiek uit de stoel te laten vallen van het lachen. De show staat onder leiding van master of ceremonies Berit Companjen: de pitbull van de Nederlandse comedy scene, dus ons advies aan het publiek: hou je commentaar voor jezelf, anders speel je met je leven.

Zie ook