Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Edo Berger
Jeroen Pater
Patrick Meijer MC
Emiel van der Logt. H

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

ComedyCloud

Edo Berger, Jeroen Pater, Patrick Meijer en Emiel van der Logt

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Edo Berger
Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Maandelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.

Jeroen Pater
Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Zo behoorde hij onder andere tot de Comedy Explosion. Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen. Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot lachburgemeester. In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.
Patrick Meijer, de Arnold Bruggink van de comedy. Als je hem een keer hebt zien spelen zal je hem nooit meer vergeten.

Emiel van der Logt.
Emiel is een comedian die je lang zal bij blijven, met de broekzakken vol met grappen weet hij op elk podium de mensen mee te krijgen. Emiel was finalist van het Cameretten festival en heeft daarna een aantal succesvolle shows gemaakt. Emiel heeft gestaan op Zwarte Cross, Lowlands en Parkpop.

Zie ook

Sparks

Iconische Amerikaanse artrock- en synthpop duo

Kraak & Smaak LIVE XL

20 jaar jubileumshow | Warme mix van electronica, house, funk en disco