zaterdag 30 oktober 2021

Coloray (DJ set), Ultrastation, Luna Ludmila

Elektronica en meer tot middernacht

CHECK ALLE CLUBNIGHTS

19:30
zaal open
00:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 30 oktober 2021

Coloray (DJ set), Ultrastation, Luna Ludmila

Elektronica en meer tot middernacht

Deze dansavond vindt plaats onder de huidige maatregelen en duurt daardoor tot middernacht. 

Coronatoegangsbewijs en ID 
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Gloomy en donker, eind oktober is vrijwel het perfecte moment om het festivalseizoen dat nooit echt was te vergeten en Pandora in te duiken voor elektronische klanken uit elke hoek. Tot middernacht met onder aan de balans alsnog 4,5 uur je daily struggles achter je laten. Can’t wait!

Coloray (DJ set)
Van Âme tot Dixon, van Four Tet tot Midland: het waren absoluut geen beginnende dj’s die Can’t Stop van Tilburgse producer Coloray draaiden. Intercept Labelbaas Raynor de Groot creëerde, na het in pensioen treden van Tunnelvisions, het Coloray alias als sideproject. Na anderhalf mentale gymnastics was daar debuutplaat Future Static, dat het best valt samen te vatten als een ontsnapping aan realiteit van bijna drie kwartier. Aanrader!

Ultrastation
Na jarenlang in dezelfde Utrechtse scene om elkaar heen te draaien, hebben Nuno Dos Santos en Ben Spaander (Cosmic Force) elkaar helemaal gevonden. Gebundeld klinken hun krachten onstopbaar, zowel op de 3 EP’s als tijdens sets op Wildeburg, Paradigm en Thuishaven. Dansvloermonsters in het kwadraat. 

Luna Ludmila
Minimale sounds, maximaal effect. Luna Ludmila weet als geen ander hoe je met lagen van warme klanken een dansvloer transformeert tot een plakkerige lava substantie. Hypnotiserende grooves, diepe bassen en moody frequenties zetten de toon voor een avondje clubben op hoog niveau.