woensdag 25 november 2020

Colin Benders & Boris Acket

Residency - day 3

geweest
programma

Show 1
19:15 deuren open
19:30 aanvang
20:45 verwachte eindtijd

Show 2
21:00 deuren open
21:15 aanvang
22:30 verwachte eindtijd

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
woensdag 25 november 2020

Colin Benders & Boris Acket

Residency - day 3

geweest

Met Residency creëren we voor Colin Benders & Boris Acket een pop-up vrijplaats waarmee ze van 19 t/m 25 november onze Ronda volledig naar hun hand kunnen zetten.

Op gelijke hoogte van het podium kunnen dertig bezoekers per show wegzakken in hun stoel én het gevarieerde audio spectrum van Colin Benders. Tijdens de volledig geïmproviseerde sets van de Utrechter springen de klanken van ambient tot explosieve electro of experimentele techno en leidt elke tweak aan het modulaire beest van Colin tot een nieuwe afslag in hypnotiserende en stuwende sferen.

Boris Acket - bekend van zijn werk voor onder andere DGTL en De School – zorgt voor een indrukwekkende visuele setting die aansluit op de unieke, seated opstelling van Ronda.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen coronagerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees  hier wat je kunt verwachten.