Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
**start dansavond**
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Colin Benders

rhizome Part 1 Tour | met audiovisueel kunstenaar Boris Acket

Geweest

Bekijk de foto's

Fotograaf: Fotograaf: Sward Photography & Shot by Meesterwerk

 
Colin Benders | vrijdag 6 mei 2022 | Pandora


 

“Rhizome is a philosophical concept used to describe systems with no clear beginning or end, such as modular synthesis.”

In _rhizome stapt Colin Benders samen met Boris Acket in een nieuw audiovisueel avontuur. In de komende tijd bouwt de modulaire synthesist samen met audiovisueel kunstenaar Acket aan een nieuwe scenografie, een nieuwe wereld. In deze wereld onderzoeken ze de relatie tussen muziek, ruimte, systeem, licht, beweging en dans.

_rhizome is een project dat zich dus op vele manieren zal uiten. Niet alleen is het project bedoeld als een backdrop voor de shows van Benders, de makers willen met het project veel meer uitingsvormen onderzoeken. In deze fase van het project stellen de makers als het ware hun atelier en studio open voor het publiek. Verwacht op deze avonden naast de kenmerkende techno sound van Benders dus ook veel onderzoek naar de rand - stel je een science fiction soundtrack voor die langzaam leidt tot een dansende climax. Zoals de titel al doet vermoeden: ook _rhizome is een project zonder een duidelijk begin of einde, dus wat er uiteindelijk precies op het podium gaat gebeuren weet niemand.