Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Floris Kappeyne (solo)
Floris Kappeyne  piano / compositions

Guy Salamon Group
Guy Salamon drums, composition
Alistair Payne trumpet
Ian Cleaver  trumpet
José Soares  alto sax
Lucas Martinez tenor sax
Teis Semey guitar
Youngwoo Lee piano
Brodie Jarvie bass

Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

Club Zennez - Floris Kappeyne & Guy Salamon

Dubbel album releaseconcert

Geweest

Samen met het Nederlandse jazzlabel Zennez Records lanceren we een concertreeks waarin de nieuwste jazz releases worden gepresenteerd! Elke laatste dinsdag van de maand kun je in onze Club Nine komen luisteren naar de albumpresentaties van twee opvallende Nederlandse jazzmusici.

Zennez Records is een creatief, onafhankelijk label met een zeer inspirerende catalogus. Onder andere Kika Sprangers, Lucas Santana, Jan van Duikeren, Sun-Mi Hong en Hermine Deurloo brachten er afgelopen jaren werk uit. Wij zijn fan!

Tijdens deze editie van Club Zennez presenteren Floris Kappeyne en Guy Salamon Group hun nieuwe albums.

Floris Kappeyne

Na twee albums met zijn vaste trio, bracht pianist en componist Floris Kappeyne onlangs zijn eerste solo-album uit op ZenneZ Records. Het album“Half of What I Say is Meaning” is geïnspireerd op een bedevaartstocht die Kappeyne ondernam tijdens de pandemie.  Floris legde een 250 kilometer lange wandeling af, van Amsterdam naar Osnabrück in Duitsland. Het album omvat elf stukken die bestaan uit meer dan een uur aan on-the-spot-improvisaties op de vleugel.

Guy Salamon Group

De Guy Salamon Group is een internationale award winnende band onder leiding van Israelische drummer en componist Guy Salamon. Met muzikanten van over de hele wereld produceert de band een verrassende, energieke sound. Vanavond presenteert de band hun tweede album ‘Creatures! Creatures!’.

In 2019 bracht Guy Salamon Group hun debuutalbum ‘Unfollow The Leader’ uit, eigenzinnig en eclectisch jazzgeluid. Op het tweede album heeft de band deze sound verder ontwikkeld, maar ligt de focus meer op het vertellen van een verhaal. De nieuwe composities van deze 8-koppige band zijn doordrenkt met storytelling en (muzikale) humor.

Zie ook

Club Zennez - Nicoló Ricci + Lucas Santana

Dubbel albumrelease concert