Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 29,50
CJP
€ 23,70
Scholier 8-18 jaar
€ 23,70
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Club Classique

Locatie
Hertz

Club Classique - Love is on

Valentijnsconcert

incl. servicekosten

Love is on is hét liefdesspektakel van het jaar. Een volledige avond uit met een klassiek concert inclusief een hapje en een drankje, zinnenprikkelende filmbeelden, de Love is On-app en maar liefst vier afterparty’s. Ontmoet je perfect-music-match voor middernacht, want klokslag twaalf is het feest afgelopen.

Liefde in de vorm van muziek
Tijdens Love is on komen alle vormen van liefde aan bod. Denk aan de prille liefde, met die eerste kus, die je hoort in Love Theme van Morricone met beelden uit Cinema Paradiso op scherm. Maar ook de allesverzengende eerste liefde uit de West Side Story. En wat is de mooiste liefdesbrief ooit geschreven? Mahler schreef zijn Adagietto voor Alma al na de allereerste ontmoeting. Je hoort hoe muziek kan verleiden en hoe de eeuwige liefde klinkt.

Matched by music
De Love is on-app, die speciaal ontwikkeld is voor dit concert, voorspelt welke van de vier afterparty’s het beste bij jou past. Door ieders muziekvoorkeuren te meten en je persoonlijke profiel te schetsen vinden we jouw gelijkgestemden. En als je wilt matcht de app je ook met diegene die het beste bij je past. Mached by music!

Over Club Classique
Club Classique is een club vrijgevochten en bevlogen musici die niet alleen buiten de lijntjes muziek maken, maar vaak ook buiten de concertzalen. Want Klassiek is er voor iedereen, niet alleen het ‘geoefende’ concertpubliek in een klassieke concertzaal. Club Classique speelt in cafés, op het strand, in de tuin, je kunt het zo gek niet bedenken, en ja, soms ook in clubs of concertzalen. Verschil met andere ensembles: het draait nooit uitsluitend en alleen om klassieke muziek en traditionele programma’s. De concerten zijn speels, verrassend en intiem, en reiken verder dan strijken en blazen: de avonden zitten vol humor, film, poëzie en andere kunsten.

Zie ook

Kerst met het Noord Nederlands Orkest

met Eric Corton

Maestro Jules Onthult

Brahms 4

The Concerto's of Bryce Dessner

Casco Phil o.l.v. Benjamin Haemhouts