Naar agenda
woensdag 26 september 2018

Climate Kick

Stad van Morgen #2

7,50

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
20:00
zaal open
19:30
eindtijd
21:30
club ninestedentoekomstaortaduicutrecht

Het weer wordt wisselender, meer piekbuien, lange perioden van droogte en hittegolven hebben impact op onze stad. Hoe voorkomen we rampscenario’s bij extreem weer? De kwetsbare ondergrond van onze steden is niet langer een halszaak van alleen engineers. Ontwerpers maken de complexe systemen die ons comfortabel en droog houden, zichtbaar en leefbaar tegelijk. Ecologen wijzen ons de weg in het woud van natuurlijke oplossingen. En ook bewoners nemen acties bij het vergroenen van tuinen en publieke ruimte. Hebben zij elkaar al voldoende gevonden?

Stad van Morgen
Stad van Morgen is een programma van Architectuurcentrum Aorta in samenwerking met TivoliVredenburg en De Utrechtse Internet Courant. In deze serie lectures over de toekomst van onze leefomgeving ontrafelen we de uitdagingen voor de stad van morgen. Foto door Robert Oosterbroek voor Stad van Morgen.

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met dit programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.

Wellicht vind je ook interessant

wo 17 okt 2018

Zero Waste

Stad van Morgen #3

di 11 dec 2018

Kansen voor de naoorlogse wijken

Stad van Morgen #5

di 22 jan 2019

Let's Dense

Stad van Morgen #6

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord