maandag 8 november 2021

Climate Comedy Night 2021

Coronatoegangsbewijs nodig - Met Martijn Koning, Janneke de Bijl, Martijn Kardol en Ellen ten Damme.

19:00
zaal open
20:00
aanvang
21:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
maandag 8 november 2021

Climate Comedy Night 2021

Coronatoegangsbewijs nodig - Met Martijn Koning, Janneke de Bijl, Martijn Kardol en Ellen ten Damme.

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Een avondje lekker lachen om het klimaat, nu het nog kan. Want zeg nou zelf, erg rooskleurig ziet het er volgens de laatste klimaatberichten niet uit. Toch brengen we met de Climate Comedy Night één keer per jaar luchtigheid in een complex probleem. Om daarna met goede moed en volle kracht te werken aan de oplossing! Het beloofd een avond te worden vol stand up comedy met niemand minder dan Martijn Koning, Janneke de Bijl en Martijn Kardol. Ellen ten Damme zal de avond op geheel eigen wijze van muziek en presentatie voorzien.

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar (helaas zonder publiek) met Art Rooijakkers, Dolf Jansen, Kiki Schippers, Rayen Panday en Judy Blank. Op www.climatecomedynight.nl is nog meer informatie te vinden.

Zie ook

do 30 dec 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Hassan El Rahaui en Wouter Monden

di 4 okt 2022

Jimmy Carr

Terribly Funny tour

do 25 nov 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Jeroen Leenders en Wilko Terwijn