Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Verzoeknummers, aria’s en duetten

Uitvoerenden

Club Classique:
Myrthe Helder viool
Leonard Besseling cello
Caspar Vos piano
Judith van Wanroij sopraan
Karin Strobos mezzosopraan

Locatie
Cloud Nine
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Classical Jukebox Diva's

Club Classique

Geweest

Klassiek uit de ‘jukebox’
Klassieke muziek als uit een jukebox. Sopraan Judith van Wanroij en mezzosopraan Karin Strobos laten het publiek uit een lijst aria’s kiezen wat ze gaan zingen. Een grote grabbelton beslist over de duetten op het programma. Bovendien gaan de zangeressen op hilarische wijze de interactie met de toehoorders aan. Voeg daar Club Classique bij en het feest is compleet.

Judith van Wanroij en Karin Strobos
Sopraan Judith van Wanroij en mezzosopraan Karin Strobos behoren al zo’n decennium tot de top van de Nederlandse vocalisten die ook in de internationale operascene meetellen. Daarnaast hebben ze een voorkeur voor kamermuziek en genieten ze van een intieme setting zoals in Cloud 9. Een vrolijke avond waarbij het begrip operadiva niet alleen wordt gevierd maar ook op de hak genomen.

Club Classique
Club Classique ontstond in 2012 uit een soort jamsessie. Violiste Myrthe Helder wilde uit het standaard klassieke muziekwereldje breken en vond in cellist Leonard Besseling een partner in crime. Het resultaat is een flexibel ensemble dat van duo of trio uit kan groeien tot kamerorkest. Voeg daarbij de immer prikkelende programma’s vol onverwachte dwarsverbanden en het plaatje is compleet.

Zie ook

Thomas Quasthoff & Amatis Pianotrio

Muziek & Literatuur

Bezin met Bach: Stine Jensen

Over afscheid