vrijdag 17 september 2021

Christof van der Ven

Coronatoegangsbewijs nodig | Indiefolk singer-songwriter en bandlid van Bear's Den

geweest
19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
vrijdag 17 september 2021

Christof van der Ven

Coronatoegangsbewijs nodig | Indiefolk singer-songwriter en bandlid van Bear's Den

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

De in Nederland geboren Christof van der Ven uit Londen verdeelt zijn tijd tussen het werken als chef-kok, het spelen als reizende muzikant bij Bear's Den en het uitbrengen en optreden met zijn eigen muziek. Zijn debuutalbum 'Empty Handed' (2018) arriveerde kort nadat hij support was bij Bon Iver in de Hammersmith Apollo. Daarnaast heeft hij in die periode ook geopend voor Joan As Police Woman, Nick Mulvey, Lisa Hannigan, Talos, Willy Mason, S.Carey en Mikaela Davis.

Zijn tweede album, 'You Were The Place' (2019) werd opgenomen, geproduceerd en gemixt door Marcus Hamblett (Villagers, James Holden & The Animal Spirits, Bear's Den) en ondersteund door een reeks tourdata voor de EU en het VK. Het album bevat instrumentatiebijdragen van goede vrienden uit o.a. Matthew & The Atlas, Bear’s Den en This Is The Kit.

Christof's meest recente release - een Reworks EP met vier nummers, bevat zang van Camilla Staveley-Taylor (The Staves) en Jed Parsons, evenals instrumentatie van oude vriend en Bear's Den-bandgenoot Marcus Hamblett. De EP is opgenomen en gemixt in de flat van Christof in Londen tijdens lockdown.

Dit is het verplaatste concert van zondag 28 februari 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Zie ook

zo 17 apr 2022

Thomas Dybdahl & Metropole Orkest

Singer-songwriter op het snijvlak van folk, pop en jazz gaat samenwerking aan met orkest

di 31 mei 2022

Hollow Coves

Intiem folkpopduo, bekend van o.a. The Woods

do 21 apr 2022

Ásgeir

Melodieuze elektronische folk