vrijdag 17 september 2021

Christof van der Ven

Indiefolk singer-songwriter en bandlid van Bear's Den

19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
vrijdag 17 september 2021

Christof van der Ven

Indiefolk singer-songwriter en bandlid van Bear's Den

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zondag 28 februari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

De in Nederland geboren Christof van der Ven uit Londen verdeelt zijn tijd tussen het werken als chef-kok, het spelen als reizende muzikant bij Bear's Den en het uitbrengen en optreden met zijn eigen muziek. Zijn debuutalbum 'Empty Handed' (2018) arriveerde kort nadat hij support was bij Bon Iver in de Hammersmith Apollo. Daarnaast heeft hij in die periode ook geopend voor Joan As Police Woman, Nick Mulvey, Lisa Hannigan, Talos, Willy Mason, S.Carey en Mikaela Davis.

Zijn tweede album, 'You Were The Place' (2019) werd opgenomen, geproduceerd en gemixt door Marcus Hamblett (Villagers, James Holden & The Animal Spirits, Bear's Den) en ondersteund door een reeks tourdata voor de EU en het VK. Het album bevat instrumentatiebijdragen van goede vrienden uit o.a. Matthew & The Atlas, Bear’s Den en This Is The Kit.

Christof's meest recente release - een Reworks EP met vier nummers, bevat zang van Camilla Staveley-Taylor (The Staves) en Jed Parsons, evenals instrumentatie van oude vriend en Bear's Den-bandgenoot Marcus Hamblett. De EP is opgenomen en gemixt in de flat van Christof in Londen tijdens lockdown.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

do 21 apr 2022

Ásgeir

Melodieuze elektronische folk

vr 1 apr 2022

Fink

Singer-songwriter bekend van o.a. Looking Too Closely

wo 13 okt 2021

Fil Bo Riva

Veelzijdige indie singer-songwriter