Uitvoerenden

David de Geus

Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Christmas Sing-a-long

in de Wintergarten

Geweest

Zing mee met de mooiste kerstliedjes uit alle tijden! Kom in de kerststemming en dompel je onder in de warmte van vrolijke kerstmuziek en winterse sferen van TivoliVredenburg. Verruil het winkelen en haasten van de drukke decemberdagen even voor het samen zingen van mooie kerstmuziek met andere liefhebbers in een groot gelegenheidskoor.

Dirigent en pianist David de Geus neemt je mee langs feelgood classics en kersthits als Have Yourself a Merry Little Christmas en Jingle Bells, maar ook echte Christmas Carols en meerstemmige koorwerken als het Halleluja chorus uit Händel’s Messiah komen aan bod. Ontdek door middel van anekdotes en leuke muzikale inzichten nieuwe dingen over oude en nieuwe kerstklassiekers van Frank Sinatra tot Coldplay.

Iedereen die het leuk vindt om te zingen is welkom, of je nou in een koor, in een groep of alleen onder de douche zingt! En heb je altijd al wel eens willen zingen, maar dat nog nooit eerder gedaan? Dit is een perfecte mogelijkheid om dat eens te doen! David de Geus kan als geen ander de muzikaliteit die in je zit naar boven halen en er een harmonieus geheel van maken.

Ter plekke worden boekjes met muziek en info uitgedeeld. Er kunnen 300 mensen mee komen zingen.