Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 31 augustus 2018

Chris Pureka

Amerikaanse singer-songwriter die thuishoort in het rijtje Patty Griffin, Gillian Welch, Michelle Shocked.

geweest
zaal open
20:00
aanvang
21:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
tba
locatie
vrijdag 31 augustus 2018

Chris Pureka

Amerikaanse singer-songwriter die thuishoort in het rijtje Patty Griffin, Gillian Welch, Michelle Shocked.

geweest

Chris Pureka is een stoere dame die verhuisde van Massachussetts naar Portland, Oregon waar deze feministische biologe en singer-songwriter, zich aanzienlijk meer thuis voelde. Haar songs zijn intens, een beetje duister, aangrijpend en gejaagd met een rauw randje en indrukwekkend gitaarwerk, ze doen beurtelings wel wat denken aan Mary Gauthier, Gillian Welch, Awna Teixeira, Ani Difranco en Gregory Alan Isakov, met wie ze ook al eens samen tourde en samen speelde. Na een succesvolle tour in sept 2017 waar ze ook te zien was bij VPRO tv programma Vrije Geluiden komt ze in het vroege najaar van 2018 weer naar Nederland.

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Zie ook

zo 26 mei 2019

Fastlove: A Tribute To George Michael

Alle hits van Wham! en George Michael

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres