Film in Hertz: Charles Bradley - Soul of America - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 22 december 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Film in Hertz: Charles Bradley – Soul of America

Wintergarten

8,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
20:00
zaal open
19:30
docuthe screaming eagle of Soulfilm in hertz

geregisseerd door Poull Brien
met Charles Bradley, Alex Everett en Jonny Santos

Charles Bradley: The soul of America is het verhaal van de ongelooflijke doorbraak van de dan al 62-jarige soulzanger Charles Bradley, die met zijn debuutalbum een hard bestaan in de sloppenwijken verruilde voor een vermelding in de Top 50 albums van 2011 van het blad Rolling Stone. Bradley, die als kind in de steek werd gelaten door zijn moeder, moest dakloosheid, analfabetisme en geweld trotseren, de moord op zijn geliefde broer verwerken en probeerde kanker te overwinnen. Hij deed allerhande baantjes her en der in het land en trad op als imitator van James Brown, en intussen droomde hij zijn leven lang van een glamourcarrière in de muziek. Klagen over zijn zware leven doet hij niet. Heel hard genieten wel. Eindelijk heeft hij succes als zichzelf. Al verraden zijn aanstekelijke vreugdedansjes nog altijd de moves van Brown.

Film afgelopen en naar huis? Welnee! Op deze avond is onze Wintergarten op vijf- en zeshoog geopend, de perfecte plek om nog even na te borrelen. Daarnaast zijn er elke dag (veelal) gratis optredens en activiteiten zoals filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer.

Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 uur tot 20:15 uur terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten: www.tivolivredenburg.nl/wintergarten

Wellicht vind je ook interessant

vr 9 mrt 2018

Fluff Disco

do 12 apr 2018

Broken Brass Ensemble

za 20 jan 2018

Rabo Open Stage: Emma Elba

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord