zondag 20 juni 2021

Cellostorm 7+

Cello Octet Amsterdam

v.a. € 14,50

incl. servicekosten

Uitverkocht
14:15
zaal open
15:00
aanvang
16:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Volwassene
€ 17,50
Kind
€ 14,50

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Cello Octet Amsterdam
Alistair Sung, Claire Bleumer, Esther Torrenga, Genevieve Verhage, Rares Mihailescu, René van Munster, Sanne Bijker en Sanne van der Horst
Dagmar Slagmolen Concept en regie
Dieuweke van Reij Vormgeving en kostuums
Desirée van Gelderen Lichtontwerp
Saskia Koenders Techniek

programma

Muziek van SchubertGlassPiazzollaGinastera en Adams.

locatie
zondag 20 juni 2021

Cellostorm 7+

Cello Octet Amsterdam

v.a. € 14,50

incl. servicekosten

Uitverkocht

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zondag 6 juni naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Duif is eenzaam en gaat op zoek naar vrienden. Duif vliegt over oerwouden, steppen, zeeën, woestijnen en beleeft grote avonturen met vreemde vogels en rare snuiters. Maar een vriend vindt ze niet. Winden voeren haar mee naar waar het koud is. Bibberend, moe en heel alleen strijkt Duif neer in de sneeuw op de Noordpool. Dat klinkt treurig, maar het komt wel eens voor dat er zomaar iets onverwachts gebeurt…

Cellostorm is een theatraal familieconcert voor iedereen vanaf 7 jaar. Een beeldende voorstelling over eenzaamheid en vriendschap, zonder woorden, met veel humor en poëzie. Met muziek uit de hele wereld van Schubert, Glass, tot Piazzolla, Ginastera en Adams.

Cellostorm werd twee keer genomineerd voor internationale prijzen voor de beste muziekproducties voor kinderen, YEAH (Young EAropEa) Award 2015 en Yamaward (Young Audiences Music) 2013.

Cellostorm is een productie van het Cello Octet Amsterdam en OORKAAN.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.