Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Vrije plaatskeuze
Regulier
€ 30,-
Regulier + Diner
€ 58,50
Inclusief servicekosten en garderobe.
Support act
geen
Locatie
Grote Zaal

CELEBRATING THE MUSIC OF STEELY DAN

Mike Boddé & The Royal Dutch Scam

incl. servicekosten & garderobe

De tienkoppige band The Royal Dutch Scam slaagt erin om de perfectie van studio-albums van Steely Dan als 'Gaucho' en 'Aja’  live te reproduceren. Deze band, bestaande uit de crème de la crème van sessiemuzikanten met frontman Lo van Gorp, overtuigt zelfs de meest cynische fanaten van de legendarische groep. Steely Dan had in de jaren zeventig grote hits als 'Rikki don't lose that number', 'Reelin in the years' en 'Hey Nineteen’. In muzikant en tv-persoonlijkheid Mike Boddé vond de band de perfecte compagnon om het theater in te gaan. In 'Niets is wat het lijkt’ ben je getuige van de fascinerende zoektocht langs de songs die Donald Fagen en Walter Becker hebben voortgebracht. Welke betekenis gaat er schuil achter de teksten? Hoe is deze muziek gemaakt? Een weergaloze ontdekkingsreis vol zwarte humor, literatuur, drugs, rock 'n' roll, science fiction, jazz en hilarische anekdotes.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Dit is het verplaatste concert van 26 januari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Zie ook

The Stones vs Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

Talking Heads by Blanko

Stop Making Sense

Def Americans - Johnny Cash Tribute

Christmas with the Man In Black