Programma

Festivalprogramma in Hertz:
15:30 Deuren open
15:30 Ngoni-muziek door Victor Sams
16:55 Welkomslied door het Koor Zonder Naam
16:00 Concert Catching Cultures Orchestra
16:45 Pauze
17:15 Concert Koor Zonder Naam
17:20 Concert Mozaïek Ensemble
18:00 Verwachte eindtijd

Kinderworkshops op Park 6:
16:00-16:45 kinderworkshop
16:45-17:15 Pauze
17:20-18:00 kinderworkshop

Locatie
Hertz, Park 6
Attend
Facebook-event

Catching Cultures Orchestra Festival

Verschillende muzikale en culturele achtergronden delen samen het podium

Geweest

 
Kijk de livestream van Catching Cultures Orchestra hierboven terug. Wil je meer concertregistraties bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.


 
Op 21 november vindt in TivoliVredenburg de 10e editie plaats van het Catching Cultures Orchestra Festival: het festival waar verschillende muzikale en culturele achtergronden elkaar vinden en samen het podium delen. Professionals uit alle windstreken spelen samen met evenzo divers en gretig aanstormend talent. Ervaar een programma met muziek uit het Midden-Oosten, Afrika en Europa.

Bewoners van de Utrechtse Asielzoekerscentra zijn in het bijzonder uitgenodigd voor het festival en kunnen gebruikmaken van speciaal busvervoer van en naar TivoliVredenburg. Ook aan de kinderen is gedacht: bovenin ons pand kunnen ze zich vermaken tijdens speciale kinderworkshops.

Onder leiding van trompettist en dirigent Hermine Schneider brengt het Catching Cultures Orchestra uiteenlopende muziektradities bijeen. Er worden stukken gespeeld die vluchtelingen hebben aangedragen, maar ook muziek die in Nederland is ontstaan.

Speciale gast voor deze middag is het Mozaïek Ensemble. Zij brengen poëtische Arabische liederen recht uit het hart, opnieuw gearrangeerd in een mix van westers klassieke- met oosterse muziek. De musici uit Syrië en Nederland zijn geschoold in klassieke oosterse- en westerse muziek.

 
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door TivoliVredenburg, KfHeinfonds, August Fentener van Vlissingenfonds, Van Baaren en Gemeente Utrecht en is in samenwerking met Stichting De Vrolijkheid en New Dutch Connections. Wil jij het festival ook steunen? Je kunt Catching Cultures Orchestra Festival een hart onder de riem steken door een donatie te doen!