woensdag 5 augustus 2020

Carole et Brullare

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Nicolaïkerk

geweest
13:15
aanvang
14:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Carole et Brullare

programma

Kerkelijke en wereldlijke muziek uit de 8ste t/m de 15de eeuw.

Locatie: Nicolaïkerk, Utrecht

woensdag 5 augustus 2020

Carole et Brullare

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Nicolaïkerk

geweest

Carole et Brullare is een professionele groep muzikanten, die zich heeft verdiept in de rijke hoeveelheid muziek uit de 8ste t/m de 15de eeuw. Zij brengen een veelvoud van gezongen en gespeelde melodieën uit diverse landen, die met een simpele verhaallijn aan elkaar worden geregen. Wereldlijke en kerkelijke muziek wisselen elkaar af; de steeds veranderende klankkleuren en stemmingen, nu weer ingetogen,  dan weer vrolijk, verhalend, ontroerend, uitbundig of juist meditatief, brengen de toehoorders in vervoering.

De muzikanten, in vrolijke originele middeleeuwse kleding, zingen en bespelen veel verschillende authentieke instrumenten, die als een smeltkroes van oude klanken door de ruimte dansen.

Om verzekerd te zijn van een plek, adviseren wij om online gratis tickets te bestellen.

KERKEN LUISTEREN 2020
Zomerconcerten in Utrechtse kerken
Geniet deze zomer van muziek in het prachtige decor van de kerken in de Utrechtse binnenstad. Van 17 juli t/m 4 september kun je wekelijks een gratis Kerken Luisteren lunchconcert bijwonen in een van de 8 Utrechtse kerken, die deze zomer open zijn voor publiek. De muziekgenres lopen uiteen van klassieke aria’s, middeleeuwse wereldmuziek, hits uit de Fifties en Sixties tot aan Nederpop. Reserveren en meer informatie: www.kerkenkijken.nl

Kerken Luisteren is een samenwerking van Kerken Kijken, UKO en ZIMIHC.