woensdag 29 april 2020

Caribou

Verplaatst naar woensdag 11 november

Verplaatst
19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Kaitlyn Aurelia Smith
locatie
woensdag 29 april 2020

Caribou

Verplaatst naar woensdag 11 november

Verplaatst

Dit concert is verplaatst naar woensdag 11 november naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden. Het kan zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Zoals zijn artiestennaam Caribou al doet vermoeden, is de Canadese muzikant/producer Dan Snaith een ongrijpbare kunstenaar. Hij begon zijn carrière aan het begin van deze eeuw met tamelijk weirde folktronica onder de naam Manitoba en bracht in 2005 zijn eerste album als Caribou uit: The Milk Of Human Kindness. Sindsdien heeft Caribou zich ontwikkeld via sixtiespop tot intelligente clubmuziek met afro-invloeden, zoals ook te horen op zijn laatste album Our Love uit 2014. De gloednieuwe Caribou-singles Home en You and I zijn voorbodes van meer moois dat we kunnen verwachten op het album Suddenly dat in februari uitkomt!

Caribou is partnering with PLUS1.org so that 1EUR from every ticket sold on their upcoming tour will go to support ClientEarth and their work to protect the planet and the people who live on it. www.clientearth.org