woensdag 29 april 2020

Caribou

Verplaatst naar woensdag 11 november

Verplaatst
19:30
zaal open
20:15
aanvang
support act
Kaitlyn Aurelia Smith
locatie
woensdag 29 april 2020

Caribou

Verplaatst naar woensdag 11 november

Verplaatst

Dit is het verplaatste concert van woensdag 11 november. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Mocht je verhinderd zijn op 11 november dan kunnen wij het volledige ticketbedrag restitueren. Dit kan tot en met 19 april. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je contact opnemen met ons ticketing team via [email protected] o.v.v. naam + rekeningnummer, het transactienummer en de hoeveelheid te retourneren tickets. Wanneer je tickets hebt gekocht via Ticketmaster kun je via deze link je geld terugvragen.  Hopelijk hebben we je hiermee voor nu voldoende geïnformeerd en onze excuses voor het ongemak.

Zoals zijn artiestennaam Caribou al doet vermoeden, is de Canadese muzikant/producer Dan Snaith een ongrijpbare kunstenaar. Hij begon zijn carrière aan het begin van deze eeuw met tamelijk weirde folktronica onder de naam Manitoba en bracht in 2005 zijn eerste album als Caribou uit: The Milk Of Human Kindness. Sindsdien heeft Caribou zich ontwikkeld via sixtiespop tot intelligente clubmuziek met afro-invloeden, zoals ook te horen op zijn laatste album Our Love uit 2014. De gloednieuwe Caribou-singles Home en You and I zijn voorbodes van meer moois dat we kunnen verwachten op het album Suddenly dat in februari uitkomt!

Caribou werkt samen met Plus1 zodat €1 per verkocht ticket naar organisaties gaat die zich inzetten voor gelijkheid, waardigheid en toegang tot communities. De weergegeven ticketprijs is inclusief servicekosten, garderobe en €1 voor Plus1.