woensdag 11 november 2020

Caribou

Wordt verplaatst

Verplaatst
19:30
zaal open
20:15
aanvang
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
woensdag 11 november 2020

Caribou

Wordt verplaatst

Verplaatst

Vanwege de coronamaatregelen kan dit concert niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Wil je sowieso een ticket kopen voor dit concert, voor een nu nog onbekende datum in de toekomst, dan kan dat hierZoals zijn artiestennaam Caribou al doet vermoeden, is de Canadese muzikant/producer Dan Snaith een ongrijpbare kunstenaar. Hij begon zijn carrière aan het begin van deze eeuw met tamelijk weirde folktronica onder de naam Manitoba en bracht in 2005 zijn eerste album als Caribou uit: The Milk Of Human Kindness. Sindsdien heeft Caribou zich ontwikkeld via sixtiespop tot intelligente clubmuziek met afro-invloeden, zoals ook te horen op zijn laatste album Our Love uit 2014. De gloednieuwe Caribou-singles Home en You and I zijn voorbodes van meer moois dat we kunnen verwachten op het album Suddenly dat in februari uitkomt!

Caribou is partnering with PLUS1.org so that 1EUR from every ticket sold on their upcoming tour will go to support ClientEarth and their work to protect the planet and the people who live on it. www.clientearth.org