vrijdag 27 november 2020

Canvas expositie: "What Does Freedom Look Like?"

Gratis entree - videokunstwerk van 150m2 op zeshoog

geweest
CHECK ALLE CANVAS DATA

OVERZICHTSPAGINA

programma

Vertoning 1
19:10 deuren open
19:20 aanvang
19:45 einde programma

Vertoning 2
19:55 deuren open
20:05 aanvang
20:30 einde programma

Vertoning 3
20:40 deuren open
20:50 aanvang
21:15 einde programma

Vertoning 4
21:25 deuren open
21:35 aanvang
22:00 einde programma

locatie
vrijdag 27 november 2020

Canvas expositie: "What Does Freedom Look Like?"

Gratis entree - videokunstwerk van 150m2 op zeshoog

geweest

Ticketkopers hebben bericht ontvangen over hun bezoek. Niet ontvangen? Lees de mail hier terug.

Vanaf vandaag is Canvas, ons videokunstwerk van 150m2 op zeshoog in samenwerking met Bud, weer te bewonderen! Tijdens de nieuwe expositie “What Does Freedom Look Like?” beelden vijftien kunstenaars op geheel eigen wijze en middels hun visuele kunst uit wat vrijheid voor hen betekent. Onderwerpen als Black Lives Matter, feminisme, de coronacrisis en eenzaamheid worden met oogstrelende werken uitgebeeld. Dankzij draadloze koptelefoons met introducties en begeleidende soundscapes ontstaat er een audiobeleving die aansluit op de hypnotiserende, stemmende of soms hilarische visuals.

Gratis entree, reserveren verplicht
Canvas is vanaf 27 november elke donderdag, vrijdag en zaterdagavond te bezoeken. Via bovenstaande ticketknop reserveer je gratis een plekje in een van de vier vertoningen van "What Does Freedom Look Like" op vrijdag 27 november. Bekijk voor alle data en vertoningen de Canvas-pagina.

Impressie Canvas

Deze beelden zijn opgenomen voor de corona-crisis

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen coronagerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees  hier wat je kunt verwachten.