Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Regulier
Regulier
€ 33,50
CJP
€ 26,90
Middagconcert + middagkaart
€ 22,50
Passe-partout
€ 20,-
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Gerard Bouwhuis, Arielle Vernède, Kees Wieringa en Jeroen van Veen piano

Programma

Simeon ten Holt Canto Ostinato

Locatie
Grote Zaal

Canto Ostinato voor vier piano's

Simeon ten Holt Dag

incl. servicekosten

Een uitvoering van Canto ostinato is de laatste jaren uitgegroeid tot een kleine traditie in onze programmering. De rustgevende muziek ik als een bergbeek in een ontluikende lente, elk jaar ontdekken nieuwe mensen de kracht van dit tijdloze werk.

Festivaldag rondom Simeons ten Holts honderdste verjaardag
Simeon ten Holt zou 24 januari 100 jaar zijn geworden. Hij is de componist van Lemniscaat, Soloduiveldansen en natuurlijk Canto Ostinato, het werk waarmee hij de harten van tallozen veroverde en dat al jaren in de top staat van NPO Radio 4 Hart en Ziel Lijst. Het eerbetoon krijgt extra glans met de uitvoering door vier doorgewinterde Canto-specialisten. Ze weten precies wat Simeon ten Holt bedoelde toen hij zei: ‘Canto Ostinato is de nostalgie van het vreemdelingschap. Heimwee naar een utopie misschien. Naar het land van de beminden. Naar de wereld waar de mensen geen roofdieren voor elkaar zijn.’ Dit concert is onderdeel van de festivaldag Simeon ten Holt 100 jaar.

Dit concert is onderdeel van de Simeon ten Holt Dag. Je kunt voor deze dag een passe-partout kopen voor alle drie de concerten, een combinatieticket met het middagconcert en dagprogramma, of een combinatieticket met het avondconcert en dagprogramma.

Zie ook

Canto Ostinato: The Vocal Experience

Simeon ten Holt Dag

Middagprogramma Simeon ten Holt Dag

Met Matangi Quartet en Jeroen van Veen

Scottish Ensemble & Andersson Dance

Goldberg Variaties met dans