donderdag 12 augustus 2021

Candy Dulfer

Coronatoegangsbewijs nodig | Saxofoniste van wereldformaat

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
donderdag 12 augustus 2021

Candy Dulfer

Coronatoegangsbewijs nodig | Saxofoniste van wereldformaat

geweest

Dit concert is naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatst van Slottuin Zeist naar TivoliVredenburg (in onze Ronda zaal). Daarnaast is voor dit concert nu ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, daarover lees je hieronder meer. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.  

Coronatoegangsbewijs nodig
Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt (er zijn wel zitplaatsen). Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Door haar prettige Hollandse nuchterheid zou je het bijna vergeten, maar onze eigen Candy Dulfer is een wereldster. Ze verkocht 2,5 miljoen albums wereldwijd, speelt voor uitverkochte zalen in Europa, Amerika en Japan en werkte samen met onder anderen (diep ademhalen) Beyoncé, Prince, Aretha Franklin, Blondie, Maceo Parker, Dave Stewart en Van Morrison. In 2017 vulde ze drie Ziggo Domes met The Ladies of Soul, verscheen haar autobiografie Sax, Candy & Rock-‘n-Roll en bracht ze een nieuw album uit: Together.

Dit is het verplaatste concert van 13 augustus 2020. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.