Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 9 juni 2018

Camel

Playing Moonmadness in its entirety

geweest
zaal open
19:15
aanvang
20:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
zaterdag 9 juni 2018

Camel

Playing Moonmadness in its entirety

geweest

Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

De legendarische Engelse progressieve rockband Camel speelt hun album Moonmadness (1976) integraal! Na een uitgebreide tournee drie jaar geleden waarbij de rockveteranen het voorgaande album The Snow Goose (1975) van begin tot eind uitvoerden, krijgt nu Moonmadness dezelfde behandeling. In zijn 46-jarige bestaan heeft Camel vele bezettingswisselingen gekend (ook de Nederlandse toetsenist Ton Scherpenzeel is ex-lid), maar aan het hoofd staat nog steeds oprichter, gitarist, zanger en progressive-rockicoon Andrew Latimer. Weetje voor de popquiz: Camels bassist heet Colin Bass!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Zie ook

za 2 nov 2019

The Musical Box presents A Genesis Extravaganza

An Unprecedented Musical Feast of 1970-1977 Favorites & Rarities

zo 3 nov 2019

Lisa Stansfield

Brits popicoon uit de jaren 80

za 30 nov 2019

Roxeanne Hazes

Najaarstour | Bekend van ‘Ik Was Toch Je Meisje’