menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 9 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Camel

Playing Moonmadness in its entirety

49,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
geen support
aanvang
20:00
zaal open
19:15
locatie

Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

De legendarische Engelse progressieve rockband Camel speelt hun album Moonmadness (1976) integraal! Na een uitgebreide tournee drie jaar geleden waarbij de rockveteranen het voorgaande album The Snow Goose (1975) van begin tot eind uitvoerden, krijgt nu Moonmadness dezelfde behandeling. In zijn 46-jarige bestaan heeft Camel vele bezettingswisselingen gekend (ook de Nederlandse toetsenist Ton Scherpenzeel is ex-lid), maar aan het hoofd staat nog steeds oprichter, gitarist, zanger en progressive-rockicoon Andrew Latimer. Weetje voor de popquiz: Camels bassist heet Colin Bass!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Wellicht vind je ook interessant

za 22 dec 2018

AlascA

Nederlandse indiefolkband

vr 22 mrt 2019

Dana Winner

Theatershow eerste liefde…muziek

do 17 jan 2019

Eric Vaarzon Morel

Ode aan de Spaanse gitaar

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord