Zaal open
Aanvang
Support act
Jay-Roon & The Loose Ends
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Calexico

Combinatie van alt.country en mariachi

Geweest

De Amerikaanse band Calexico is genoemd naar een stadje op de grens van Amerika en Mexico en dat is te horen in hun muziek, een prettige botsing van alt.country en mariachi. Op hun negende studioalbum The Thread That Keeps Us (2018) is te horen dat de band ook met 22 jaar op de teller nog niet aan hun pensioen toe is – integendeel, want Calexico klinkt meer bezeten dan ooit. Nog sterker: de dansbare openingstrack End Of The World With You heeft zelfs hitpotentie. Maar hoe goed de platen ook zijn: live on stage is waar de spannende woestijnballades van Calexico pas echt tot hun recht komen!

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg én kans maken op tickets, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verstuurd wordt.

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.