menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 25 augustus 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Calexico

Combinatie van alt.country en mariachi

29,25

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
Jay-Roon & The Loose Ends
aanvang
19:45
zaal open
19:00
locatie

De Amerikaanse band Calexico is genoemd naar een stadje op de grens van Amerika en Mexico en dat is te horen in hun muziek, een prettige botsing van alt.country en mariachi. Op hun negende studioalbum The Thread That Keeps Us (2018) is te horen dat de band ook met 22 jaar op de teller nog niet aan hun pensioen toe is – integendeel, want Calexico klinkt meer bezeten dan ooit. Nog sterker: de dansbare openingstrack End Of The World With You heeft zelfs hitpotentie. Maar hoe goed de platen ook zijn: live on stage is waar de spannende woestijnballades van Calexico pas echt tot hun recht komen!

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg én kans maken op tickets, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verstuurd wordt.

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Wellicht vind je ook interessant

do 27 dec 2018

3e Keesdag met Kees van Hondt

pan-Europese volksmuziek, polkapop en aanverwante humppakletsers

vr 1 feb 2019

Bertolf

Theatershow Soelaas

vr 28 dec 2018

Knight of the Guitar

ft. Jan Akkerman

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord