woensdag 29 april 2020

Calefax maakt een scène

afgelast
19:15
zaal open
20:00
aanvang
Rang 1
€ 30,-
€ 24,40
Rang 2
€ 26,-
€ 21,20
Rang 3
€ 22,-
€ 18,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Calefax
Sanne van der Put choreografie

programma

McGowan No Permission without Trespassing
Stockhausen Tierkreis
Gesualdo Madrigalen
Gershwin An American in Paris

locatie
woensdag 29 april 2020

Calefax maakt een scène

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

 

Calefax zet de lessenaars opzij en beweegt zich vrij over het podium. Aan de partituur wordt in samenwerking met choreograaf Sanne van der Put een theatrale laag toegevoegd. Titels die om beweging vragen, krijgen die ook. Instrumenten krijgen meer karakter, trekken elkaar aan of stoten elkaar af, of gedragen zich als stoorzender, soms letterlijk. Dat prikkelt niet alleen oren maar ook ogen en soms lachspieren. Calefax wandelt door Parijs en loopt mee in een dierenoptocht. De enscenering is subtiel en altijd vanuit de muziek gedacht.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook