zaterdag 6 februari 2021

Bruno Bavota

Wordt verplaatst

Verplaatst
CHECK ONS

NEOKLASSIEKE PROGRAMMA

20:00
zaal open
21:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
zaterdag 6 februari 2021

Bruno Bavota

Wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 9 februari 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

De Italiaanse componist en multi-instrumentalist Bruno Bavota maakt neoklassieke pianomuziek waarvan je bijna vanzelf in een meditatieve toestand raakt. Hij is niet zo minimalistisch als veel van zijn collega’s in dit genre – vaak duiken er bij hem strijkers, elektronica en akoestische gitaar op. De titel van zijn nieuwe album Get Lost (2019) mogen we tweeledig opvatten: enerzijds verwoordt de term Bavota’s zorgen over een maatschappij die steeds zelfzuchtiger wordt, anderzijds gaat het over jezelf verliezen in muziek. Geschikt voor liefhebbers van Nils Frahm, Ludovico Einaudi en Hauschka!

Vanwege de uitbraak van het coronavirus was dit concert (meerdere keren) verplaatst. In eerste instantie stond het gepland op zaterdag 11 april 2020 en werd het eerder verplaatst naar woensdag 14 oktober 2020 en daarna zaterdag 6 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.