menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 14 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Brommerbios in Park 6

aanvang
09:50
locatie

Dé mobiele bioscoop van Utrecht komt naar Park 6! In samenwerking met vooral jonge en autonome filmmakers worden filmavonden op maat, op de mooiste locaties in Utrecht georganiseerd. Films die de bioscoop (nog) niet hebben bereikt, komen op deze manier toch jouw kant op! De Brommerbios is een idee van ruimtelijk ontwerper Maarten Slot en programmamaker Lotte Walrave. Samen zetten zij in 2014 hun liefde voor films, oude brommers en zwoele parkavonden om in dit mobiele initiatief. Na vier jaar in Utrecht én een kort avontuur in Tilburg, wordt eind 2018 de productie van de Brommerbios in Utrecht verzorgd door Daphne Kuilman en Vincent van der Velde.

Vanavond vertonen jonge filmmakers van de Hogeschool van de Kunsten Utrecht en van de Willem de Kooning Academy Rotterdam hun short films.

Dit programma maakt deel uit van Park 6, een sfeervol en zomers indoorpark in het groene hart van TivoliVredenburg. Park 6 is gratis toegankelijk voor iedereen en beschikt over genoeg entertainment voor de rest van de avond: een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en nog veel meer. Geniet met een zomerse cocktail, speciaal bier of ander drankje en/of hapje van het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Wellicht vind je ook interessant

zo 10 feb 2019

The Bootleg Beatles

De beste Beatles-coverband ter wereld

zo 26 mei 2019

Fastlove: A Tribute To George Michael

Alle hits van Wham! en George Michael

vr 29 mrt 2019

Pieces of Tomorrow - Tsjaikovski 6

An introduction to symphonic sound

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord