vrijdag 28 september 2018

Brommerbios in Park 6

Gratis entree - dé mobiele bioscoop van Utrecht

21:00
zaal open
22:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 28 september 2018

Brommerbios in Park 6

Gratis entree - dé mobiele bioscoop van Utrecht

Dé mobiele bioscoop van Utrecht komt naar Park 6! In samenwerking met vooral jonge en autonome filmmakers worden filmavonden op maat, op de mooiste locaties in Utrecht georganiseerd. Films die de bioscoop (nog) niet hebben bereikt, komen op deze manier toch jouw kant op! De Brommerbios is een idee van ruimtelijk ontwerper Maarten Slot en programmamaker Lotte Walrave. Samen zetten zij in 2014 hun liefde voor films, oude brommers en zwoele parkavonden om in dit mobiele initiatief. Na vier jaar in Utrecht én een kort avontuur in Tilburg, wordt eind 2018 de productie van de Brommerbios in Utrecht verzorgd door Daphne Kuilman en Vincent van der Velde.

Vanavond vertonen jonge filmmakers van de Hogeschool van de Kunsten Utrecht en van de Willem de Kooning Academy Rotterdam hun short films.

Dit programma maakt deel uit van Park 6, een sfeervol en zomers indoorpark in het groene hart van TivoliVredenburg. Park 6 is gratis toegankelijk voor iedereen en beschikt over genoeg entertainment voor de rest van de avond: een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en nog veel meer. Geniet met een zomerse cocktail, speciaal bier of ander drankje en/of hapje van het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.