donderdag 12 maart 2020

Brodsky Quartet

Sjostakovitsj, Beethoven en Ravel

afgelast
19:15
zaal open
20:00
aanvang
21:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Brodsky Quartet:
Gina McCormack viool
Ian Belton viool
Paul Cassidy altviool
Jacqueline Thomas cello

programma

Sjostakovitsj Strijkkwartet nr. 4
Beethoven Große Fuge op. 133
Ravel Strijkkwartet

locatie
donderdag 12 maart 2020

Brodsky Quartet

Sjostakovitsj, Beethoven en Ravel

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

TivoliVredenburg en het Brodsky Quartet delen veertig jaar geschiedenis. Het Britse kwartet schreef geschiedenis met een nachtelijke uitvoering van het laatste strijkkwartet van Sjostakovitsj in een bomvolle Grote Zaal. Het leverde het kwartet in Nederland een grote schare vaste fans op. Niet minder opzienbarend was de samenwerking met artiesten als Björk en Elvis Costello. Met een nieuwe primarius keert het viertal terug naar zijn kernrepertoire.

Lees hier de programmatoelichting, geschreven door Michiel Cleij.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!